utorak, 14. lipnja 2016.

VIRUSI DOLAZE IZ VIŠIH DIMENZIJA

Mislimo često da su virusi biološka invazija mikroorganizama koji su prijetnja našem tijelu i da su sila koja dolazi izvana. Mislimo također da su virusi orijentirani na tijelo i da postoje samo u trećoj dimenziji. 
Međutim to nije nužno istina, nisu svi virusi i bolesti kojih imamo iskustvo porijeklom iz treće dimenzije. Čak i blaži virusi poput gripe nemaju uvijek izvor u trećoj dimenziji. Virusi jako često imaju izvor u višim dimenzijama od naše, poput četvrte.
Naša svjesnost je zaključana u trećoj dimenziji i stoga promatramo viruse kao manifestaciju treće dimenzije, međutim, istina je drugačija. Tijelo je zadnje počivalište virusa koji dolaze ustvari iz viših dimenzija. Mi vidimo simptome bolesti na tijelu i tek tada shvaćamo da smo bolesni. Međutim, energija virusa je bila na svom dugom putovanju kroz sva naša tijela (spiritualno, emotivno, mentalno i eterično), utječući na nas na mnogo nivoa, puno prije nego se pojavila u svojoj zadnjoj manifestaciji kao tjelesna bolest.
Fizičko tijelo je zadnja ekspresija virusa, koji prije toga prolazi kroz dug lanac nebalansiranih misaonih procesa na mnogim razinama. Disbalans se dogodi na višim nivoima i filtrira se dolje kroz dimenzije da bi nam naposljetku dao svoju poruku putem fizičkog tijela. Tada je disbalans opipljiv i dozvoljava biti prepoznat doktorima i može se dati lijek. Hoće li bolest biti izliječena ne ovisi o lijeku, već o namjeri Duše. Na najvišem nivou svi virusi su odabrani od strane Duše, kako bi manifestacija disbalansa bila shvaćena i lekcija naučena. Na primjer, postoji mnogo nivoa na kojima postoji virus gripe, sama groznica može promjeniti vašu svjesnost, otvoriti nas za poruke u snovima, za bića u višim dimenzijama, duboke spoznaje i misaoni procesi se mogu pokrenuti, i na taj način može doći promjena i transformacija.
Fizičko tijelo se koristi da bude zaraženo virusom i da ih manifestira u obliku visoke temperature, glavobolje, nosa koji curi, grlobolje. Međutim nisu svi ovi simptomi rezultat zaraze s opipljivim, fizičkim virusom. Kada strani element uđe u tijelo, imuni sustav ga prepoznaje i tijelo se počinje braniti, napadajući i uništavajući taj element. Simptomi koji se pojavljuju kao ulazak stranog elementa u tjelesni sustav su često simptomi samog tijela koje se lišava stranog elementa.
Tijelo je, više nego bilo koji drugi izraz Duše, zadržano u ideji separacije, odvojenosti. Tijekom tisuća godina je razvilo svjesnost da je odvojeno od svih drugih bića i manifestacija. Lako je prihvatiti na višim razinama da je sve jedno, međutim u okovima treće dimenzije, tijelo je stvoreno pod striktnim zakonima separacije. Tijelo u sebi drži vjerovanje da je odvojeno, i stoga također drži svjesnost koja podupire ovo fundamentalno vjerovanje. Razvilo je kompleksne mehanizme za preživljajvanje, da si osigura zaštitu od drugih…ljudi, virusa, predatora.
Imuni sustav je tjelesni sistem obrane, koji ga brani od stranih elemenata. To je kompleksan i intrigantno dizajniran sustav koji je često u stanju uzbune. Tijelo je toliko usmjereno na detekciju stranih tijela do te mjere da je često u stanju uzbune kada i pozitivan element uđe u tjelesni okoliš.
Proces integracije Duše kroz koji čovječanstvo prolazi daje dodatni napor našem imunom sustavu, koji je stalno u stanju uzbune, vjerujući da u njega ulazi strano tijelo. Takav imuni sustav može biti presenzitivan i malo paranoičan. Mnogi od vas razvijaju alergije na hranu, polen, prašinu itd. Te alergije nisu bile s vama dok ste bili mladi i razvile su se na vašem progresivnom putu duhovnog razvoja. Kako integriramo različite aspekte Duše, tako tijelo može razvijati simptome bolesti kako bi izrazilo ideju da je napadnuto.
Jesu li simptomi tih alergija ili bolesti stvoreni zbog stvarnog prisustva biološkog uljeza, ili postoje zbog tjelesnog vjerovanja da njihovo prisustvo stvara opasnost za preživljavanje?
Tijelo ima vlastitu svjesnost i um s mnoštvom vjerovanja koja stvaraju realnost tijela u kojoj se ono izražava. Tijekom tisuća godina, tijelo je stvorilo kompleksan sustav vjerovanja, koji se izražava u obrambenom sustavu tjelesnog imuniteta koji vidimo danas. Dok je tijelo živjelo na planeti koja je imala direktivu da stvori iluziju separacije, razvijanje takvog sustava obrane je bilo korisno. Međutim, sada kada izlazimo kolektivno iz energije razdvojenosti u energiju jedinstva, vrijeme je da tijelo razvije novu vrstu svjesnosti, koja izlazi iz ideje jedinstva. Baš kao što u određenom trenutku duhovnog razvoja um spoznaje da je sve Jedno i da je separacija iluzija, tako i tijelo mora prihvatiti nove spoznaje. Mnogi od simptoma ulaska virusa u tijelo su samo način na koji nas tijelo upozorava da prolazimo integraciju stranog elementa. Taj strani element ne mora biti biloški virus već prisustvo višedimenzionalnog aspekta Duše koji do sada nije bio s nama.
Mnogi od tih aspekata Duše dolaze iz četvrte dimenzije i često nisu u balansu. Četvrta dimenzija je mjesto ekstrema, Svjetla i Tame, pozitivnog i negativnog. Mnogi od aspekata Duše koji dolaze iz te dimenzije nisu usklađeni s vibracijom Višeg Ja i često im treba iscjeljenje i rebelans. Kada uđu u tijelo u takvom stanju van balansa, tijelo njihovu energiju prepoznaje kao napad, i često u tom stanju aktivira imuni sustav. Kada se to desi, svi disbalansi u tijelu su vrlo naglašeni, bez obzira koliko mali i beznačajni, i tako se dešava bolest. Tijelo vjeruje da je bolesno, ali samo ustvari pokazuje simptome bolesti kako bi nam ukazalo i poslalo poruku da postoji disbalans zbog integracije četvrtodimenzionalnog aspekta Duše.
Zanimljivo mi je promatrati ovo kod mojih klijenata. Mnogi od njih koji imaju nebalansiran reptilijanski aspekt Duše iz četvrte dimenzije, imaju alergije, upale i dermatitise na koži nakon što integriraju to biće. To je također istina s integracijom mnogih zmijskih aspekata. Kada ih integriraju, često im se na koži pojavljuju sitni ljuskavi dijelovi, sve dok taj aspekt ne bude balansiran. Što je više taj aspekt Duše vanzemaljski, time više tijelo ima problem prilikom integracije. Na taj način simptome imaju mnogi super hibridi (Duše koji integriraju više svojih aspekata u fizičko tijelo), ali ti simtpomi nisu nužno znak prisustva fizičkog virusa.
Postoje također virusi koji su ovdje na Zemlji u ova vremena kako bi  ljudsku rasu naučili vrlo važnim lekcijama. Kako nam se podiže svjesnost i bivamo prisutniji na četvrtoj dimenziji, postojemo sve svjesniji izvora i porijekla ovih virusa. Na mnoge od njih je pristala kolektivna svjesnost vrste koja pati od tog virusa. To znači da kolektivna svjesnost ljudi na Zemlji pristaje na to da se određeni skup stranih tijela iz četvrte dimenzije pojavi kao virus, u svrhu učenja važnih lekcija.
Virus AIDS-a je klasičan primjer kolektivnog virusa koji je čovječanstvu omogućio rast. On nam je u svjesnost donio poruku da trebamo postati seksualno odgovorniji. On ne uči lekciju samo one koji su zaraženi njime, već je tu kao lekcija čitavom čovječanstvu, da budemo jedni prema drugima seksualno odgovorniji. Lijek za AIDS se neće pojaviti dok lekcija nije naučena.
Slijedeći put kada budete imali virus, komunicirajte s tijelom, uronite u osjećaje koje vam virus donosi, nađite lekciju koju vam donosi. Ništa nije slučajno. U svakom virusu je velika mudrost, kroz bolest se puno više upoznajemo nego kroz zdravlje. Možda spoznate da su simptomi samo poruka da postoji integracija nebalansiranog aspekta Duše.
U radu sa svojim klijentima, često se desi da, primjenom sistema energija iz 12-te dimenzije i drugih ljekovitih energija s kojima radim, proces učenja bude ubrzan pojačanim dotokom spiritualnih uvida u svrhu virusa koji nam je došao; na taj način iscjeljenje aspekta Duše koji je u disbalansu ide puno brže i efikasnije, a samim time tijelo više nije u stanju alarma, te simptomi nestaju. Mnogima se više ne vraćaju, unatoč tome što iz godine u godinu redovno obolijevaju od viroza.
Svatko od nas je sposoban komunicirati s virusom. Ako umirimo proces misli i uma, njegova energija će nam reći sa kojom svrhom smo ga privukli u naše tijelo. Iznad svega, promatrajte virus kao prijatelja!
Saša Momić

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: