srijeda, 18. svibnja 2016.

TREVOR SMITH, OTAC TROJE DECE: RIZIKOVAO SAM SVE I OVAKO POBEDIO TEŠKI OBLIK RAKA!

Kada je Trevoru Smithu, ocu troje djece, dijagnosticiran rak mjehura, imao je 52 godine. Doktori mu nisu davali previše nade u to vrijeme, ali nadmašio je svačija očekivanja.
Rečeno mu je da treba tri konvencionalna tretmana – radijaciju, kemoterapiju i operaciju uklanjanja prostate, mjehura, limfnih čvorova i dijela crijeva te ugradnju umjetnog mjehura. Očekivana životna dob bila mu je oko 2 godine od operacija, a nakon godinu dana vjerojatno bi postao impotentan.
Zbog velike zabrinutosti o kvaliteti muževa života nakon operacije, njegova žena Carol Smith, napravila je temeljita istraživanja izadala si cilj spašavanja muževog života.
„Strah je grozna stvar, pogotovo kada čujete riječ Rak“ – rekla je Carol – „Naš sustav vjerovanja ne mora biti zaključan. Možemo otvoriti svoje umove da mislimo sami za sebe, da se sami informiramo i naučimo da ne trebamo samo tako prihvatiti ‘sudbinu’?“
Trevor je prošao kroz niz testiranja, poput testa krvi koji je ustanovio da ima veliki manjak vitamina i minerala u organizmu, pa čak i vitamina D iako je u to vrijeme živio u jako sunčanom kraju. To im je pomoglo da odaberu pravu dijetu, vitamine i suplemente. Također je pratio svoje zdravlje kroz konvencionalne testove, poput magnetske rezonance.
Počeo je piti poznati antikancerogeni čaj Essiac i promijenio je prehranu.
Bazirao je dijetu na biljnim neprerađenim namirnicama, eliminirao je šećer, bijelo brašno, krumpir, i sve vrste mliječnih proizvoda.
Također je uzimao i velike količine vitamina C, K2, B17, D3 i suplement DHEA za obnovu imuniteta.
Iako je ova terapija djelovala, mučio se sa bolovima, i nakon godinu dana od dijagnoze Carol je odlučila dodati i ulje kanabisa u Trevorovu rutinu.
Tijekom 10 tjedana potrošio je 60 grama ulja kanabisa i zatim prešao na dozu za održavanje, zrnce riže 3 puta tjedno.
Na početku je bio jako umoran i spavao je satima, bilo mu je teško i oboje su bili očajni. – „Osjećao sam da idem u nepoznato, ali kanabisovo ulje promijenilo je stvari na bolje,“rekao je Trevora za Derby Telegraph, a “kad su doktori rekli da sam ušao u remisiju, ostao sam bez teksta… ljudi moraju znati da postoje alternative kemoterapiji, samo trebaju otvoriti oči.“
Nakon toga, Carol je izjavila „Šokirajuće je da smo navedeni vjerovati da nema lijeka za rak, naša priča je živi dokaz da postoji drugi način, i sada sam samo vođena mišlju da riječ Rak ne znači nužno riječ smrt. Jedina posljedica svega što je uzimao jest vraćanje kolesterola u granice normalne i to da izgleda i osjeća se 15 godina mlađe“.
Trevor je odbio radikalan tretman koji bi uklonio njegovu prostatu i mjehur. Umjesto toga koristio je alternativne tretman s kojim se izliječio od raka.
Priča Trevora Smitha jedna je u nizu pozitivnih primjera alternativnog liječenja raka te jedna od niza dokaza kako i najtežim trenucima ne treba gubiti nade te se potruditi pomoći sam sebi, tražiti druga mišljenja i druge izvore.
Rak je ozbiljna bolest, a jedna od najvećih nada za njegovo liječenje je zabranjeno ulje kanabisa za koje mnoga istraživanje i osobna iskustva potvrđuju da djeluje, i to ne samo kod raka nego i kod drugih ozbiljnih bolesti.
atma

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: