utorak, 31. svibnja 2016.

NARODNI LEK: POBEDITE ZA 10 SEDMICA ANEMIJU, OJAČAJTE IMUNI SISTEM I OPŠTE ZDRAVLJE

Osnovni simptomi anemije su blijedoća, slabost, umor, glavobolje, slaba probava, pomanjkanje apetita, vrtoglavica, crnilo pred očima itd.
Donosimo vam relativno jednostavan narodni lijek protiv anemije , iscrpljenosti i umora te za opšte ječanje organizma. Posebno se preporučuje slabijim i iscrpljenim  ljudim te onima koji su preboljeli bolesti ili imali operacije. Preporučujemo ga i svim ostalim ljudima koji su u današnje doba stresa, napornog rada, slabog spavanja i nezdrave ishrane hronično umorni i iscrpljeni i malokrvni. Lijek je baziran na mednoj kuri u kombinaciji sa čajem za jačanje i čišćenje  krvi.
Za korištenje terapije potrebni su vam:
-        kopriva (svježa ili osušena)
-        bokvica (svježa ili osušena)
-        kunica ili stolisnik (svježa ili osušena)
-        svjež limun
-        Tegla provjereno prirodnog meda (livadski ili planinski)
Procedura se sastoji u svakodnevnom pravljenju čaja od navedenih biljaka koji se pije sa medom po posebnom režimu koji je naveden u nastavku:
I sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po pola čajne kašikice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
II sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po cijelu čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
III sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po jednu i pol čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
IV-VII  sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po dvije čajne kašikice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
 VIII sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po jednu i pol čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
 IX sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po cijelu čajnu kašikicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
 X  sedmicu pijete po šoljicu čaja od tri nabrojane biljke i stavljate po pola čajne kašikice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
Čaj se pravi sa 2 supene kašike osušenih ili svježih biljaka sa pola litre vode, ohladi se a zatim se doda med kako je nevedeno, nakapa se malo svježeg limuna i popije se na barem pola sata prije jela, odnosno na prazan želudac. Možete ujutro napraviti ovaj čaj u količini od pola litra i popiti na ga 3 dijela pred obroke sa navedenom dozom meda. Tretman traje 10 sedmica i ukoliko ga se budete dosljedno pridržavali možete osjetiti opšte poboljšnje  zdravlja. Tretman je osim čišćenja i jačanja krvne slike koristan i za zdravlje i jačanje pluća , te iskašljavanje, kao antiuplano sredstvo i kao sredstvo za poboljšanje probave i kompletnog crijevnog trakta. Tretman će ojačati vaš imuni system i pročistiti većinu unutrašnjih organa.
ZdravljeBEZdoktora

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: