ponedjeljak, 20. lipnja 2016.

ALUMINIJSKA FOLIJA U SLUŽBI ZDRAVLJA – UBLAŽITE REUMU, ZALIJEČITE OPEKLINE I UKLONITE PODOČNJAKE

Prema tvrdnjama mnogih alternativnih liječnika, ali i rezultatima pojedinih medicinskih istraživanja, aluminijska folija može biti odlična zamjena za štetne i skupe lijekove.
Ruski i kineski iscjelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe. Čak se i psihoterapeut Wilhelm Reich, učenik poznatog i cijenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize S. Freuda, u nekoliko svojih stručnih djela osvrnuo na praksu i način ove vrste liječenja.
Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih liječnika, aluminijska folija vrlo efikasno i brzo može eliminirati…
  • bolove kralježnice, vrata, ruku, koljena, stopala, zglobova
  • bolove u mišićima
  • posljedice upalnih procesa
  • postoperativne ožiljke
  • opekline
Ruski znanstvenik A.V. Skvorcov sljedećim riječima opisuje njenu čudesnu moć:
“Kod iscjeljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične stanice, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformira, uslijed čega se narušava i energetska prehrana matičnih stanica. Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno fokusirajuće povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućuje da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja.“
Izvor: atma

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: