ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

ČOVEK KOJI JE IZLEČIO RAK PROSTATE U 4-TOM STADIJUMU!

Verujete li da nešto jednostavno poput sode bikarbone u potpunosti može da izleči rak?
Može! Jedan od njih je Vernon Johnston, koji se uz pomoć sode bikarbone uspeo izlečiti od raka prostate u 4-tom stadijumu, koji je čak metastazirao na njegovu koštanu srž. Lekari su rekli da za njega ne postoji nada.
“Kada je Vernonu dijagnostifikovan rak prostate, ja sam mu rekao da pokuša da poveća pH vrednost u svom organizmu, jer rak ne može napredovati u alkalnoj sredini”, rekao je Larry, Vernonov brat, a Vernon je zbog njegovog saveta naručio cezij-hlorid, kako bi se pH vrednost u njegovom organizmu povećala. Uz to nije išao na nikakve druge tretmane nego je smislio da rešiti cezij-hloridom. Bez imalo straha pristupio je svom problemu iako su mu lekari rekli kako neće još dugo živeti. Cezij-hlorid koji je naručio zagubio se u pošti, a s obzirom na to da nema puno vremena, Vernon je potražio nešto drugo pomoću čega može podići pH vrednost. On je nakon toga otkrio lek koji se pravi od sode bikarbone i javorovog sirupa.
Vernon je ceo način lečenja zapisivao u dnevnik zapisujući protokol koji je koristio, a koji je podrazumevao ishranu koja podstiče alkalitet, minerale, vitaminske suplemente i puno sunčeve svetlosti uz sodu bikarbonu i melasu koja je zamenila javorov sirup.
Javorov sirup se ponaša kao trojanski konj koji omogućava sodi bikarboni da uđe u ćelije raka, da ih šokira alkalnošću i oksidira do uništenja.
Vernonu je poslužila i melasa, čak mu je i dala bolju mineralnu osnovu kao nutritivnu potporu. Inače, većina alternativnih terapija protiv raka uključuje potpuno suzdržavanje od šećera, koji hrani razvoj raka.
Recept
Dve kašičice sode bikarbone (za oralno konzumiranje), stavite u šoljicu nakon toga stavite malo melase ili javorovog sirupa i malo vode. Isto ponovite u drugoj posudi, ali na šporetu uz malo zagrevanja i sve pomešajte. Tu smesu pijete nekoliko puta na dan. Bitno je kako kaže Vernon ako ste oboleli od raka da svoj  organizam očistite od kiselosti, a za alkalnu sredinu soda bikarbona jednostavno je najbolje rešenje uz naravno odricanja od “šećera” i hrane koja podiže kiselost organizma. Nakon nekoliko nedelja, Vernon je otišao na medicinski pregled i potvrđeno je da je on u potpunosti ozdravio od raka prostate i koštane srži. On i dan-danas prepričava svoju priču.
U videu pogledajte kako izgleda priprema recepta.

Izvor: kucnilekar

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: