utorak, 2. kolovoza 2016.

STRAŠNO: IZMIŠLJENA BOLEST U SARADNJI SA FARMACEUTSKOM MAFIJOM

Ukoliko lečite svoje dete od ADHD-a ODMAH PRESTANITE!!!!
To je izmišljena bolest, a lečenje nosi teške posledice – decu zavisnike!
Na samrtnoj postelji, psihijatar i čovek koji je izmislio ADHD, Leon Eisenberg, priznao je da je ADHD potpuno izmišljena bolest, koju je kao „pionir“ ADHD-a osmislio za farmaceutsku industriju.
To bi otprilike značilo da se od miliona dece u ovom trenutku rade zavisnici na farmaceutske droge, ali i o neuspesima i to za ceo život. U pitanju je strašna prevara na koju niko ne reaguje.
Voditelj radijskog američkog programa „Sinovi slobode“ Bradlei Dean „objašnjava:
ADHD je teorija koji je osmislio Eisenberg. Iako je priznao da je bolest izmišljena niko nije reagovao, a nikada niti jedan drugi lekar nije naučno dokazao da ADHD postoji. Uprkos tom priznanju planovi se nastavljaju, i računi farmaceutske industrije neumoljivo se pune svaki dan.
A tek kakve posledice ostavlja zdravoj deci?
Oni se kljukaju teškim drogama od svoje najranije dobi. Piju otrove poput Ritalina (metilfenidat) i Adarella (amfetamin), a koji izazivaju veliku zavisnost. To je najobičnije smeće, droga, a ne lek. Oni stvaraju zavisnike od dece. U pitanju je prevara „.
„ADHD je prevara s kojom je jasno da se deca u ovom trenutku stvaraju zavisnicima od droga, što je zaista strašno“ rekao je dr. Edvard C. Hamlin, osnivač i član Kraljevskog koledža, lekara opšte prakse.
Naravno, uz patologiziranje i preuveličavanje određenih simptoma cilj je naravno omogućiti farmaceutskoj industriji veliki profit. Prema podacima Udruženja građana za ljudska prava u SAD-u trenutno je na teškim lekovima protiv ADHD-a čak 20 miliona maloletne dece samo u SAD-u. Isto toliko ima i u ostalim delovima zapadnog sveta pa slobodno možemo reći da je oko 50 miliona dece u ovom trenutku zavisno o drogama farmaceutske industrije za ceo život iako za to nije bilo nikakve potrebe. Skidanje s ovih lekova može potrajati mesecima ili pak godinama, a deca se skidaju nekim drugim jednako skupim i jednako otrovnim te opasnim lekovima pa je profit zagarantovan bez obzira na sve.
Broj zdrave dece koja su navodno obolela povećava se svaki dan, a mnogi tu pojavu nazivaju kugom zapadnog sveta. A gde su tek nuspojave ovoga leka? Ili pak psihički problemi s kojima se ta deca bespotrebno susreću unutar sistema, jer ih se sistematski uverava da su bolesna, i neuspešna iako su pre primanja lekova bila potpuno zdrava, možda malo živahnija od proseka ali bez lekova koji zapravo uništavaju dečju sposobnost i misli i pokreta, ta deca živela bi sasvim normalan i zdrav život.
Ne zaboravite, mega farmaceutske korporacije mogu zaraditi samo na dva načina: da izmisle nove lekove ili da izmisle nove bolesti koje će onda lečiti novo izmišljenim lekovima. To je zaključio dr. Jai Parkinson u knjizi „Industrija koja izmišlja i leči bolesti“.
Čim se pojavi dete koje po nečemu odskače od većine druge dece tj., ako je dete posvećeno svojoj individui to dete stavljaju na lekove i proglašavaju ga bolesnim.To je jedan od najvećih problema današnjice i činjenica na kojoj se mogu graditi i izmišljati nove bolesti za farmaceutsku industriju.
To svakako važi i za Jacoba Barneta, 14-godišnjeg autističnog dečaka genija za kojega su lekari u startu rekli kako nikada neće ni da čita ni pisati, pogotovo ako ga ne podvrgnu teškim drogama. Danas, Jacob radi na magistarskom radu u kvantnoj fizici dok njegovi vršnjaci sede u školskim klupama. I to samo zato što roditelji nisu prihvatili da je njihov sin bolestan, nego jednostavno malo drugačiji od vršnjaka.
Psihijatrijska farmaceutska industrija troši milijarde dolara kako bi uverili i psihijatre i političare u poremećaje koji se uopšte ne moraju lečiti drogama poput bipolarnog poremećaja, depresije i poremećaja povezanih sa hiperaktivnošću poput ADHD-a. Za ove bolesti ne postoje naučna istraživanja koja ih neupitno potvrđuju, a ipak se „leče“. Problem je tu malo dublji.
Stavite dete na psihofarmake sa šest godina i to dete biće zavisnik o njima celog života. ADHD je namerno osmišljen kao dečja bolest jer tako deca postaju zavisna o legalnim drogama na samom početku života, a što ih doživotno veže za otrove i laži ove nehumane industrije.
kucnilekar

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: