četvrtak, 10. ožujka 2016.

HITNO OTKRIĆE TRI DOBITNIKA NOBELOVE NAGRADE ZA HEMIJU 2009 GODINE DOVELO DO NAPRETKA U BORBI PROTIV BORA

Klinički testovi koje je sproveo prof. Romain Lefery pokazali su da postoji formula, koja pomaže u borbi protiv bora, labave i suve kože - što praktično omogućava podmlađivanje kože čak za 15 godina.
Pre nego što uđemo u detalje,  preći ćemo preko nekoliko od brojnih medicinskih izveštaja o rezultatima ovog fantastičnog otkrića. Sa medicinskog stanovišta, koža 65-godišnje žene, nakon upotrebe ove formule, poprima stanje kože osobe u srednjim godinama. Dalje  - medicinski gledano - koža 55-godišnje žene, posle upotrebe otkrića, izgledala je identično kao kod žena u najboljim godinama. Biološka starost kože 30 i 35-godišnjih žena, vratila se u vremena kad su bile mlade i lepe.
Na prvi pogled, ovi izveštaji mogu da zvuče previše optimistično... ako neko temelji svoje znanje na zastarelim medicinskim saznanjima. Međutim, uzimajući u obzir nova otkrića dobitnika Nobelove nagrade u vezi sa ćelijama, postaje jasno da je nauka ipak pronašla način da spreči bore i starenje kože.
(Izveštaj iz Nju Jorka - Anet Jorin) Tokom dramatične konferencije za štampu, obelodanjeno je da čuveni američki profesor uspeva da povrati mladost i spreči starenje kože. Tajna je u potpuno novom pristupu problemu starenja kože i upravo to predstavlja novo otkriće prof. Romana Leferija, do kojeg je došao uz pomoć 3 dobitnika Nobelove nagrade za hemiju 2009. godine: V. Ramakrišnana, T. Štajca, A. Jonata.
Formula je već prošla testove na univerzitetima, a kozmetička i laboratorijska ispitivanja pokazala su da je podmlađivanje kože za 15 godina moguće u roku od SAMO 15 - 30 dana. U prisustvu novinara prikazano kako je 55-godišnja žena podmlađena za 10 godina tokom 5-minutnog tretmana.
Izgledalo je kao da je ova žena dobila drugu kožu
55-godišnja Džejn Smit pre i posle tretmana prof. Romana Lefery.
Nakon upoznavanja novinara sa detaljima testa 55 -godišnje žene, prof. Roman Leferi objasnio nam je koji su tipični problemi sa kojima se suočavaju žene od 30. do 65. godina života. To su: bore na čelu, bore oko očiju, duboke linije od usana do nosa, meka, labava koža ispod brade, suva, vizuelno stara koža. Zatim, profesor je pokazao kliničke fotografije koje prikazuju ovo izuzetno otkriće.
Prezentacija je počela od bele tečnosti u telglici. Profesor je počeo da maže lice Džejn Smit, nežno, bez trljanja kože. Bela supstanca polako nestaje sa lica, upijena duboko u kožu. Nakon toga, pokazuje nam slike snimljene tokom testa. Vidimo prvi dokaz koji potvrđuje da bore nestaju. Čelo 55 -godišnje Džejn Smit postalo je čisto i glatko kao bebina koža. Videli smo kako ružne bore oko očiju i duboke linije koje idu od nosa do usta nestaju u tren oka.
Koža Jane Smith postala je mekša na dodir nego ikada ranije. Videlo se da je vrlo gladtka. Ovo nije kraj. Koliko smo bili iznenađeni kada njena labava i mekana koža ispod brade nakon tretmana izgledala kao kod atraktivnih 35-godišnjih žena.
Pri kraju emisije koža Jane Smith blistala je svežinom, videlo se vitalnost i mladost. Dok se gledalo njeno atraktivno lice, nije se moglo reći da je nekada bilo uništeno, umorno ili suvo. Na ovaj način, divno otkriće je transformislo zrelu, 55-godišnju Jane Smith u divnu 35-godišnju ženu. Imali smo živi dokaz za to.
Profesor objašnjava
Izvanredna transformacija, kojoj ste bili svedoci, za svaku prosečnu osobu je čudo. Ali naučnici misle drugačije, a njihovo mišljenje je izgrađeno na činjenici koju su pretpostavljali svi doktori i naučnici, a dobitnici Nobelove nagrade su je primetili u DNK ćelija kože. Prof. Leferi nastavlja: tokom godina mišići i žlezde ispod kože počinju da se smanjuju. Umesto da ostanu čvrsti i tvrdi kao u mladosti, postaju meki i labavi. Počinju da se raspadaju - formiraju se jamice, linije i bore. Koža brzo gubi elastičnost. Uskoro se pokazuju prvi simptomi starenja.
Zašto se ćelije kože moraju raspadati? To nije zbog nedostatka vode, kao što tvrde slogani velikih kozmetičkih kompanija. Ako bi to bila istina, dovoljan bi bio samo sapun i voda da se zadrži večna mladost. To nije zbog nedostatka vode, već zbog nedostatka nečeg podjednako važnog. U pitanju su glavni hranljivi sastojci DNK, koje telo više nije u stanju da proizvede. Telo u određenim godinama prestaje da proizvodi hranu za DNK. Drugim rečima, koža polako umire od gladi.
Može li priroda da se promeni?
Prof. Roman Leferi dalje objašnjava. Šta ako Vam medicina dokaže da, zahvaljujući novootkrivenoj formuli, koja hrani DNK strukturu, možete odmah da zaustavite i preokrenete uništenje kože izazvano starenjem? Šta ako biste mogli da povratite mladalačko stanje vaše kože? Šta ako Vam medicinska nauka dokaže da, zahvaljujući novom otkriću napravljenom od prirodnih sastojaka koji hrane DNK, možete da vratite mladolik izgled lepe kože. Da možete da izgladite slojeve grubog kožnog tkiva, koje godinama prekriva sjaj Vaše lepote. Da prehrani sve bore i linije, tako da će nestati za veoma kratko vreme.
Da, nauka je to uspela! Kasnije je to potvrđeno i kliničkim i laboratorijskim testovima. Kada se ova formula koja hrani DNK, nanese na kožu, u iznenađujuće kratkom vremenskom periodu pomaže da se obnovi mladost. Linije, bore nestaju JEDNOM ZAUVEK!
Ukoliko ste imali iskustva sa ovim preparatom napisite u komentaru Vasa iskustva za druge posetioce.

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: