subota, 23. srpnja 2016.

MAGIČNO BILJE

U sezoni smo kada pojačano vladaju bakterijske i virusne infekcije, pogotovo krajem januara kada je zabeležen porast virusnih infekcija.
GE132 je kompleks 6 snažnih antioksidanata koji dovode imuni sistem u ravnotežu, time brani organizam od infekcija i drugih bolesti. Udruženo delovanje svih 6 antioksidanata uz terapiju pomažu u lečenju kod svih hroničnih oboljenja – kaže magistar farmacije, Ivana Pušonjić Stankov i dodaje da je GE132 potpuno prirodan preparat koji u rekordnom roku pomože da ojačate imunitet. Ova moćna formula pomoći će da VAŠ IMUNITET bude jak, da Vam bakterije i virusi ne mogu ništa.
Kome je namenjen?
GE 132 je namenjen svima, od 7 do 77 godina. Deluje takođe sistemski tako što snižava nivo holesterola u krvi čime se znatno smanjuje rizik od infarkta i koronarnih bolesti. Efikasan je kod bolesti endokrinog sistema (šećerne bolesti, štitna žlezda). Ublažava posledice svakodnevnog stresa a time poboljšava koncentraciju i vitalnost čitavog organizma.
Šta je to što Vas izdvaja u odnosu na druge antioxidante na tržištu?
GE 132 je sastavljen po japanskoj formuli, proizveden u Nemačkoj po EU standardima, njegov kvalitet dokazuje petogodišnje prisustvo u 12 država širom Evrope. Ono što ga izdvaja u odnosu na druge antioxidante jeste da jedini deluje kao imunomodulator jer pojačava imunostimulaciju i imunosupresiju organizma. Studija koja je objavljena 8. marta 2013. u časopisu „Science”, dokazuje da ova formula stimuliše produkciju SIRT1 – seruma koji blokira bolesti.
Moja preporuka je, posebno u ovom periodu, koristiti GE132 kao efikasnu zaštitu Vašeg zdravlja.

0 komentari:

Objavi komentar

Podijelite sa prijateljima: